Генератор аерозолю від «Брайтфілд Україна» - доведена ефективність і безпека!

У науковій лабораторії Інституту мікробіології та імунології ім. Меникова Національної академії медичних наук України (ГУ "ІМІ НАМН») з березня по липень 2021 пройшли випробування ефективності знезараження з використанням генератора аерозолю Др.Фогг виробництва «Брайтфілд України» і дезинфікуючий засіб «Оксідаг Сільвер». За підсумками випробувань, розроблені рекомендації щодо визначення найбільш оптимальних режимів дезінфекції.

У результатах дослідницької роботи лабораторії біохімії та біотехнології відзначається, що мелкодисперсное розпорошення дезинфікуючого засобу (сухий туман) є ефективним засобом дезінфекції полірезистентних збудників бактеріальних, грибкових інфекцій і суперечка Clostridioides difficile з високим рівнем забруднення (7,0 lg КУО / см2). При цьому, ефективність знезараження безпосередньо залежала від концентрації кошти, експозиції і режиму дозування засобу.

Грунтуючись на проведеному дослідженні, фахівці ГУ "ІМІ НАМН" визнали за доцільне використовувати для проведення дезінфекції Генератор аерозолю Др.Фогг і засіб «Оксідаг Сільвер» в установах охорони здоров'я та соціальної сфери.

Крім того, були надані практичні рекомендації щодо раціонального використання режимів знезараження і концентрацій дезинфікуючого засобу з урахуванням категорії приміщень і типу поверхонь.

Посилання на звіт