УАФУД-УДК 2022

Компанія Мед Ексім, офіційний представник Esaote в Україні, запрошує фахівців із ультразвукової діагностики на щорічний науково-практичний конгрес з міжнародною участю УАФУД-УДК 2022 року.

Організатори конференції – Український доплерівський клуб, Українська асоціація спеціалістів з УЗД за підтримки МОЗ України.

Конгрес пройде у очно-заочному форматі. Також у рамках заходу планується проведення майстер-класів, міні-шкіл та виставка медичного обладнання.

Компанія Мед Ексім є одним із спонсорів заходу та запрошує учасників та гостей конференції відвідати виставковий стенд, де будуть представлені нові досягнення компанії Esaote у галузі діагностичного ультразвуку.

Зокрема, будуть представлені останні портативні та стаціонарні моделі УЗД апаратів MyLab :

  • Портативний ультразвуковий апарат MyLab Omega – багатоцільовий сканер HIGHT-END класу з монітором 15.6 дюймів для рутинних та спеціалізованих діагностичних досліджень, малоінвазивних операцій під контролем ультразвуку.
  • Стаціонарний ультразвуковий апарат MyLab 9 eXP – ультразвуковий томограф для загальних, поглиблених та спеціалізованих досліджень у всіх клінічних галузях.

На стенді можна буде ознайомитись з новинками в галузі апаратного та програмного забезпечення, спеціалізованими ультразвуковими технологіями провідного європейського виробника діагностичних систем Esaote.

Докладніше про умови реєстрації та наукову програму можна ознайомитись на сайті UAfud

Місце проведення – концертний зал "Ровесник", парк "Перемога", бульвар Перова, 2